Epres-zabos pohárkrém
- Budaörsi INFÓ
- 2016 június 11.
(Budaörs, 2016. június 11. – Budaörsi Infó) Már itt az eperszezon, egyszerűen imádom a friss eper színét, ízét, illatát… Jöjjön hát egy könnyű epres desszert Puczné dr. Mák Éva receptjei közül.
Hozzávalók a 4 pohárhoz:
– 8 db csokis zabkeksz
– 2 dl habtejszín
– 1 dl tojáslikőr
– 2 evőkanál méz
– 0,5 kg friss eper
A poharak aljára tördeljük a csokis kekszet. A habtejszínt a tojáslikőrrel és a mézzel laza habbá verjük, a poharakba kanalazzuk. A negyedelt eperszemeket a tetejükre halmozzuk. (Természetesen a gyerekek adagjából kihagyjuk a tojáslikőrt!)
Jó étvágyat!
(Budaörsi Infó)
facebook:
0 Komment