Hogyan készül a BUMbele szendvics?

A BUM Majálison Mák Éva “BUMbele” szendvicseket készített…

 

A Budaörsi Művészek Egyesülete május 18-19-én tartotta hagyományos majálisát a Zichy-majorban. Nívós kiállítások és zenei programok, kézműves foglalkozások várták az idelátogató családokat, akik leadhatták szavazataikat az általános iskolások BUM-rajzversenyre készített műveire is.

A BUM-büfében megkóstolhatták a helyben sütött kemencés kenyérlángost, a bumbele szendvicset, szomjukat pedig a bumbor (vörös és fehér), bumbeer (többféle sör volt természetesen), és a bumborék (bodza és málna) olthatta.

Íme, a grillkocsin készült bumbele szendvics receptje: a grillen megsütünk egy tortilla-lapot, megkenjük fokhagymás-sós-borsos tejföllel, megpakoljuk jégsalátával, kígyóuborkával, paradicsommal, majd a beirdalt és grillen ropogósra sütött cserkészkolbász következik, végül egy kanálnyi barbecue szósz.

Próbálják ki Önök is, isteni!

Mák Éva

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.