Barackos csirke rizzsel
- Mák Éva
- 2012 március 25.
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé, 1 doboz őszibarackbefőtt, 2 dl tejszín, fél deci olívaolaj, só, bors
Elkészítése:
A csirkemelleket vágjuk csíkokra, az olívaolajon pirítsuk barnulásig. Az olajból a csirkemell szeleteket szedjük ki. A barackbefőttből a barackot pirítsuk át ugyanezen az olajon, csak ameddig picit megbarnulnak. Ekkor rakjuk vissza a csirkemellet a barackok mellé, öntsük hozzá a barack levét, adjunk hozzá 2 dl tejszínt, tehetünk hozzá pici sót, borsot, majd forraljuk be addig, amíg picit besűrűsödik. Párolt rizzsel tálaljuk.
Főzzön velem minden nap a Budaörs Rádióban.
facebook:
0 Komment