Mák Éva receptje – Csirkemell kókusz bundában ananásszal

(Budaörs, 2019. június 2. – Budaörsi Infó) Dobjuk fel egy kicsit a hagyományos rántott csirkét, kísérletezzünk új ízekkel!

Hozzávalók 4 személyre:
– 4 szelet csirkemellfilé vékonyra kiklopfolva
– 10 dkg kókuszreszelék
– 2 tojás
– 10 dkg liszt
– olaj a sütéshez
– 1 doboz ananászkonzerv
– 1 evőkanál méz

Elkészítése:
A csirkemellet sózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és kókuszreszelékbe forgatjuk. és bő, forró olajban kisütjük. Az ananászdarabokat a mézzel megkaramellizáljuk. A húst az ananásszal és párolt rizzsel
tálaljuk.

Jó étvágyat!

csirkemell

(Budaörsi Infó/Mák Éva)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.