Meghívó a „Fermentálj a hosszú életért!” receptverseny díjátadójára

A „Fermentálj a hosszú életért!” receptverseny díjátadóján bemutatkoznak a pályázók, és a nyertes recepteket is meg lehet kóstolni.

 

 

A Kor Kontroll Társaság, a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége október 11-én 10 órakor tartja rendhagyó- immunrendszerünk erősítéséért kiírt – receptversenye a „Fermentálj a hosszú életért!” díjátadó ünnepségét.

A remek receptek felülmúlták a zsűri várakozását, pályázóink Budapestről, Szentendréről, Tatabányáról, Mezőkovácsházáról, Győrből, Miskolcról és még sok-sok vidéki városból küldték be receptjeiket. A pályázók között akad háziasszony, újságíró, dietetikus, táplálkozáskutató, egészségfejlesztő, olyan cégvezető, aki bélrendszeri betegségének kikúrálása után hivatalosan is a fermentálással foglakozik, de ügyvéd is. A magyar gasztrokultúrát floridai receptek is színesítik, így például a fermentált citrom lila hagymával.

A nyertes receptek: rétes kovászolt lilakáposztával, rumos, narancsos, mazsolás gluténmentes kovászos kuglóf, fermentált harmónia/ fermentált citrom, narancs, meggy, hal / fermentált szusi variáció, fermentált céklalében marinált tojás, lila édesburgonya saláta, nyers, fermentált ‚tökfőzelék’, újhagymás & gombás selyemkrém, fermentált fussili tészta, uborkahéj-menta ital, káposztás harcsa- bármelyik étterem menüsorában helyet kaphatnának. Díjátadónkon az érdeklődők megkóstolhatják pályázóink győztes receptjeit is.

Fellép: Dévai Nagy Kamilla és tanítványai Helyszín: Magnet Bank Székház / Budapest Andrássy út 98.

A kóstolóval összekötött díjátadóra szeretettel várjuk a média képviselőit is!

 

Kiadó, forrás: Kor Kontroll Társaság

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.