Coleslaw-saláta (Sárgarépás-hagymás káposztasaláta)
- Mák Éva
- 2012 február 03.
Élményfőzés Mák Évával 2012.02.03-i receptje
Coleslaw-saláta (Sárgarépás-hagymás káposztasaláta)
Hozzávalók:
1 kg megtisztított, lereszelt fejeskáposzta
2 szál répa
1 fej megtisztított, nagyon apró kockákra vágott hagyma
A hozzávalókat nem kell megsózni, a só majd az öntetbe kerül, így az ízek jobban összeérnek, a zöldségek ropógósak maradnak. Az öntethez, 3 dl joghurthoz adjunk egy mokkáskanálnyi cukrot, egy evőkanálnyi citromlét, egy csipetnyi őrölt borsot, és ezt jól keverjük össze. Ezzel az öntettel forgassuk össze a salátánkat, és már tálalható is.
Főzzön velem minden nap.
facebook:
0 Komment