Coleslaw-saláta (Sárgarépás-hagymás káposztasaláta)

Élményfőzés Mák Évával 2012.02.03-i receptje

Coleslaw-saláta (Sárgarépás-hagymás káposztasaláta)

Mák Éva Konyhája

 

Hozzávalók:
1 kg megtisztított, lereszelt fejeskáposzta
2 szál répa
1 fej megtisztított, nagyon apró kockákra vágott hagyma

A hozzávalókat nem kell megsózni, a só majd az öntetbe kerül, így az ízek jobban összeérnek, a zöldségek ropógósak maradnak. Az öntethez, 3 dl joghurthoz adjunk egy mokkáskanálnyi cukrot, egy evőkanálnyi citromlét, egy csipetnyi őrölt borsot, és ezt jól keverjük össze. Ezzel az öntettel forgassuk össze a salátánkat, és már tálalható is.

 

Főzzön velem minden nap.

Mák Éva

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.